Infrastrukturdagene 2017
14. februar

Infrastrukturdagene 2017

Digitalisering og klimatutfordringer påvirker fremtidens infrastrukturbygging. Hvordan lykkes med koordinering av vei, skinner, rør, fiber og kabler?

Infrastrukturdagene 2017, som arrangeres av Tekna, byr på siste nytt om rammer fra våre myndigheter og de store linjene som påvirker koordinering og vilkår for gravearbeider.

Konferansen belyser hvordan klima, naturfare og beredskap har betydning for utførelse av koordinert infrastrukturbygging. Teknologiens rivende utvikling påvirker i aller høyeste grad fremtidens infrastruktur.

Programmet vier derfor også oppmerksomhet til bruk av sensorteknologi for å øke sikkerheten i forvaltningen både i daglig drift og for å sikre nødvendige oppgraderinger av vår infrastruktur.

Et viktig spørsmål er også hvorvidt oppgradering av tunneler til EU-standard og nye tunneler i samferdselsprosjekter kan utnyttes og inneholde annen infrastruktur i god sameksistens? Infrastrukturdagene har lange tradisjoner i Tekna, og programkomiteen etterstreber å skape et målrettet og behovsorientert program.

Årets konferanse er aktuell, fremtidsrettet og gir deg nødvendig faglig oppdatering. Sett av 14. og 15. februar nå, og meld deg på i dag!

Velkommen til Infrastrukturdagene 2017!

KALENDER