Leif Øie ny sjef for GK Inneklima
4. juni 2019

Leif Øie (53) blir ny administrerende direktør i GK Inneklima i Norge fra 1. september. Han kommer fra stillingen som adm. direktør for Multiconsult-eide LINK arkitektur. Øie er utdannet sivilingeniør innen VVS-teknikk fra NTNU, med doktorgrad samme sted.

Den nye GK Inneklima-sjefen  har lang erfaring med å lede høykompetente fagmiljøer, fra ulike lederstillinger i Techno Consult og Norconsult og som administrerende direktør i rådgiverselskapet Erichsen & Horgen. Øie etterfølger Kim Robert Lisø, som tiltrådte som konsernsjef i GK Gruppen ved årsskiftet.


– Jeg ser virkelig fram til å få Leif Øie inn som leder for vår største forretningsenhet. Øie er en resultatorientert og motiverende leder med et solid verdigrunnlag, og med spisskompetanse innenfor selskapets kjerneleveranse. Jeg er trygg på at han med sin brede bakgrunn og erfaring vil bidra til å styrke vår posisjon som landets ledende tekniske entreprenør og leverandør av innovative løsninger for drift av bygg, sier påtroppende administrerende direktør Are Strøm i GK Norge i en melding.


– Jeg ser fram til å ta fatt på spennende utfordringer i GK Inneklima og ser mange spennende utviklingsmuligheter for et solid og innovativt selskap, sier Leif Øie.

Øie vil inngå i GK Norges ledergruppe, og rapportere til Norge-sjefen.KALENDER