Kjersti Folvik til Aspelin Ramm
6. februar 2019

Kjersti Folvik går fra stillingen som markedssjef i Multiconsult og blir ny direktør for miljø og innovasjon i Aspelin Ramm. Hun etterfølger dermed Isak Oksvold som har gått til Møller Gruppen.

Folvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har jobbet i flere år som forsker ved Norsk Treteknisk Institutt og SINTEF Byggforsk, og senere som rådgiver innen energi og miljø. Hun var leder i NGBC – Norwegian Green Building Council i fire år, og kommer nå fra stillingen som markedssjef i Multiconsult innen forretningsområdet Bygg og Eiendom.


– Vi har i mange år fokusert på bærekraftige løsninger i våre prosjekter. Med Kjersti på laget skal denne satsingen ytterligere videreutvikles. Hun har spennende erfaringer både på bransjenivå gjennom NGBC, og i Multiconsult. Hun vil i tillegg til miljøfokus også få ansvaret for vurdering og implementering av ny teknologi både innen våre utviklingsprosjekter og i vår eiendomsportefølje, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm i en melding.Kjersti Folvik slutter i Multiconsult for å bli ny direktør for miljø og innovasjon i Aspelin Ramm. Kilde foto: bygg.no
KALENDER