Knut Olav Knudsen ny daglig leder i NVF
2. mars 2018
Knut Olav Knudsen (53) er utnevnt til ny daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening. Han overtar stillingen etter Rolf Blaker, som går av med pensjon i mars.
Knudsen kommer fra stillingen som markedssjef i Brødrene Dahl, og har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme. Han har erfaring fra Sønnico, VVSForeningen og også fra andre stillinger hos Brødrene Dahl.

– Knut Olav Blaker er et kjent navn i varmebransjen, og han har et utrolig bredt kontaktnett. Med alle hans positive egenskaper, spesielt innen relasjonsbygging, vil dette være et viktig bidrag for å få informasjon om Norsk Varmeteknisk Forening ut til nye interessante interessegrupper for oss, som vil bidra til å få flere medlemmer til foreningen, sier avtroppende daglig leder i NVF, Rolf Blaker i en melding fra foreningen.
– Våre viktigste oppgaver vil fortsatt være kompetanseheving om vannbårne oppvarmingssystemer basert på fornybare energiressurser, spesielt gjennom faglige møter, seminarer og kurs. For mange temaer innen disse fagområdene kan Knut Olav selv være foredragsholder, noe som garantert vil slå positivt ut for Norsk Varmeteknisk Forening.
Etter 45 aktive år i norsk næringsliv er det på høy tid å nyte pensjonisttilværelsen og å slippe til yngre krefter i Norsk Varmeteknisk Forening, påpeker Rolf Blaker i meldingen.
 


Knut Olav Knudsen er utnevnt som daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening (NVF)
KALENDER