HeatWork hedret på nytt
12. februar 2018

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen tildelte lørdag Nordland Venstres miljøpris 2018 til HeatWork for utviklingen av produktet CliWi. Produktet bidrar til en fossil- og utslippsfrie byggeplasser. Selskapet mottok også i høst en hederspris, den gang Byggenæringens Innovasjonspris 2017.

«HeathWork har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. HeathWorks CliWi bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster. CliWi er en forkortelse for «Climate Winner» - Klimavinneren, og er en ekstremt miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, blant annet fra væske til luft.

Alt man trenger er CliWi og en væskebåren energikilde, som f.eks. fjernvarme
eller en HeatWork- maskin. Den nye generasjonen CliWi leverer høy effekt samtidig som den er lettere i vekt. Designet er nøye planlagt og testet i forhold til bruksområdene», skriver Nordland Venstre i pressemeldingen.

 

Daglig leder Reidar Schille mottok utmerkelsen, et tresnitt av grafiker Lars Erik Karlsen, på vegne av bedriften. HeathWork har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder.

KALENDER