Hege Jortveit ny leder i Agder Energi Varme
7. april 2017
Hege Jortveit er ansatt som ny administrerende direktør i Agder Energi Varme. Hun overtar stillingen etter Torstein Melhus, som vil jobbe med integrering av nye løsninger i konsernet, bla relatert til termisk energi. Han vil også være aktiv i fjernvarmemiljøet som styreleder i Agder Energi Varme. Jortveit tiltrer stillingen 1. juni.
 
-  Miljøbetydningen av fjernvarme og fjernkjøling har en verdi for hele samfunnet som er viktig! Det føles godt å kunne bidra her, og jeg setter pris på utbyggere og kunder som også forstår dette. Nå vil vi hjelpe kundene våre til å finne gode energiløsninger, slik at vi kan få mest mulig nytte av fjernvarmen og fjernkjølingen. Det er en spennende oppgave som jeg gleder meg til, sier Hege Jortveit i en melding på Agder Energis nettsider.

Hun er i dag leder for prosjektavdelingen i Agder Energi Varme, og har vært ansatt i selskapet i 12 år. Jortveit har tidligere erfaring fra ventilasjonsentreprenøren Gunnar Karlsen, hvor hun var leder for serviceavdelingen.

Jortveit er utdannet sivilingeniør maskin med både materialteknologi og klimateknikk, og har også en master i industriell økonomi og informasjonsledelse. Hun tiltrer stillingen 1. juni.


KALENDER