Hafslund Varme-sjef på pallen i kåring av ledertalenter
18. november 2016
Eirik Folkvord Tandberg, som tidligere i år tok over som sjef for Hafslund Varme, kom på andreplass i kåringen Årets ledertalent fredag. Vinneren ble administrerende direktør Aneesh Rajaram i Opera TV AS.
Tandberg, som leder Norges største fjernvarmeselskap, roses av juryen for på kort tid ha fått til resultater gjennom medarbeiderne sine.

– Eirik har i svært ung alder fått et stort ansvar som konserndirektør i Hafslund, med ansvar for "Varme", og en omsetning på cirka én milliard kroner. Han omtales som en svært dyktig leder og er god til å få folk med seg, inspirere og skape tillit, heter det i juryens begrunnelse.

– Eirik er tydelig og støttende i sin ledelse, og har på kort tid fått til resultater gjennom medarbeiderne sine. Han er lyttende og samlende, men også tydelig når det er hensiktsmessig. Eirik omtales som dønn solid, trygg, smart og godt likt, heter det videre.

Det er nyhetsnettstedet E24 som står bak kåringen av årets ledertalenter. Kriteriene er at personen må være 35 år eller yngre, jobber i næringslivet og har resultat-, personal og/eller beslutningsansvar.

Vinneren Aneesh Rajaram har i flere år ledet Opera Softwares TV-avdeling, som har vokst fra noen titalls ansatte til 200 medarbeidere i 14 land.

– Aneesh er en hardtarbeidende leder kjent for å tenke store tanker, har opparbeidet stort respekt blant utviklerne i Opera, samtidig som han evner å levere til kundene på en fremragende måte, heter det i jurybegrunnelsen.

Tredjeplassen i kåringen gikk til Helene Hallre ved Radisson Blu Royal Hotell i København.

– Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft også på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeidere i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener, heter det i begrunnelsen.

Resten av topp ti listen i kåringen inneholder unge talenter fra DNB, Knowit, Gjensidige forsikring, Storebrand, Norlandia Care Group, Aker BioMarine og Kolonial.no.
 
 


Eirik Folkvord Tandberg, konserndirektør varme i Hafslund, er blant landets fremste ledertalenter, ifølge en kåring i regi av nyhetsnettstedet E24. (Foto; Johnny Syversen)
KALENDER