HeatWork kåret til landets beste miljøbedrift - igjen
22. oktober 2018

Under Venstres landskonferanse i helgen mottok lederen for HeatWork AS Reidar Schille Venstres Miljøpris av klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Bakgrunnen er familiebedriftens utvikling av produkter til byggenæringen med null utslipp, ingen avgasser og 100 prosent miljøvennlighet.

 

 

– Denne prisen får de fordi bedriften ligger helt i front med utvikling av produkter med fossilfri teknologi på byggeplasser. Og det har gått fort, sier Ola Elvestuen om prismottakeren, og fortsatte:
— Vi skal ikke mange år tilbake før ingen brydde seg om å få reduserte utslipp på byggeplasser. HeatWorks grønne teknologi har tidligere fått oppmerksomhet fra flere celebriteter. Kronprins Haakon besøkte bedriften under «Bygg reis deg» på Lillestrøm i fjor, og statsminister Erna Solberg og flere andre rikspolitikere har vært på besøk i Narvik for bli orientert om den nye miljøvennlige teknologien som Narvik-bedriften har utviklet, sier  Elvestuen i en melding fra Venstre.
 

Høsten 2017 vant HeatWork Byggenæringens innovasjonspris for produktet CliWi. Juryen sa da: «Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder.

Og i februar ble selskapet kåret til årets miljøbedrift av Nordland Venstre, også da overakt av klima- og miljøminister Ola Elvestuen.


«Produktserien CliWi er utviklet med en helt ny teknologi som gir brukerne stor effekt og god fleksibilitet. HeatWork er en norsk produsent, med genuint fokus på kvalitet, ytelse og design.
Alt man trenger er CliWi og en væskebåren energikilde, som f.eks. fjernvarme
eller en HeatWork- maskin. Den nye generasjonen CliWi leverer høy effekt samtidig som den er lettere i vekt. Designet er nøye planlagt og testet i forhold til bruksområdene», het det blant annet i pressemeldingen fra Nordland Venstre i februar.

 Daglig leder Reidar Schille i HeatWork mottok Venstres miljøpris av klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Foto: Liv Aarberg
KALENDER